De Flavium Bluesband veroverde in de loop van zijn bestaan een prominente plaats in de nationale en internationale blueswereld. Tijdens talloze optredens en tournees in binnen- en buitenland maakte de band zijn live-reputatie meer dan waar.

Flavium debuteerde met het album “Bad Luck” en in de jaren daarna volgden nog twaalf lp’s, vier cd’s en diverse singles, waarvan “Nightlife” en “Nobody knows you when you’re down and out” de bekendste zijn.

In 2015 werd Flavium toegelaten tot de “Dutch Blues Hall of Fame” van de Dutch Blues Foundation.

Begin 2022 wijzigde de bezetting van de band door het vertrek van Anne Geert Bonder en de komst van gitarist Rob Goedkoop, die al eerder deel uitmaakte van de band, waardoor een nieuwe blueskleur aan de sound van de band is toegevoegd, onder meer door fraai eigen werk.