Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december 2019 speelt Flavium een dubbelconcert in het Bluescafe in Apeldoorn, met als speciale gasten op beide avonden Jos Veldhuizen en Rob Goedkoop !

===========================

De cd “50 Years of Bluespower” werd in maart gelanceerd en gepresenteerd in een afgeladen Gigant in Apeldoorn, in augustus verscheen bij Universal Music de dubbel cd ” The Golden Years of Dutch Popmusic”, met daarop maar liefst 41 nummers van Flavium. Meest singles en B kanten die sinds de jaren ’70 tot heden, zijn uitgekomen. Een fantastisch overzicht.

==========================

Nieuwe drummer: De samenwerking met drummer Tim de Wijk moest helaas, in goed overleg overigens, worden beëindigd. In Bouke van Olst, die al een aantal optredens heeft meegespeeld, hebben we een geweldige opvolger gevonden. Bouke heeft er veel zin in en gaat er stevig tegenaan !